O Termah Čatež

terme čatež apartmaji
Terme Čatež so naravno zdravilišče in športno-rekreacijsko središče s termalno riviero. Terme Čatež ležijo na nadmorski višini okoli 145 mnm v dolini na desnem bregu Save ob avtocesti Ljubljana - Zagreb oddaljeno okoli 1,5 km od naselja Čatež ob Savi.

Terme Čatež so z enim največjih termalnih vodnih parkov v Evropi izjemno privlačna družinska turistična destinacija 365 dni v letu. Gostje lahko uživajo v vodnih atrakcijah na približno 12.000 m2 zunanjih in notranjih bazenov, se sproščajo v wellness centrih, preizkusijo v številnih športih, med drugim se v zimski Termalni rivieri lahko zabavajo v atraktivnem deskanju na valovih. 

Čateška termalna voda je vir zdravja in dobrega počutja. Blagodejno in ugodno vpliva na številna obolenja in stanja po poškodbah ter operacijah na lokomotornem (gibalnem) sistemu, tu so še indikacije revmatičnih obolenj in bolezni prebavil, sečil, presnove, na voljo je tudi zdravljenje pri nevroloških in ginekoloških boleznih.

Gostje T
erm Čatež se zelo radi prepustijo tudi razvajanju v wellness centrih, kjer lahko različne kopeli in masaže. V sklopu zimske Termalne riviere deluje priljubljen Savna park z osmimi različnimi savnami.